Onhan tuosta edellisestä blogikirjoituksesta vierähtänyt jokunen tovi, joten tänne taas päätin raahautua kertoilemaan meidän jengin kuulumisia. Vidoin täänne Oulun seudulle (tai ainakin Maikkulaan) on tullut kunnollinen valkonen lumipeite. Ja kuten arvata saattaa, meidän neiti on aivan innoissaan ja Hillan mielipuuhaa onkin työntää nokkansa syvälle kinokseen ja tuhista. Kieriskely on myös jees. Kaikista parasta on kuitenkin kiihtyä sekunnissa (tai sitten parissa) nollasta sataan ja viipottaa pää kolmantena jalkana maita ja mantuja. Metsä on erittäin otollinen tähän tarkoitukseen.

Hillan juoksut lähenevät jo onneksi loppuaan, johan tässä on kolme tokokertaa jäänyt välistä ja kaksi on vielä jäljellä. Niihin me varmasti mennään. Toivottavasti ei olla ihan pohjalla sitten ensi viikolla. Seuraamista on reenattu enimmäkseen sisällä käskyllä "mennään". Kontakti on hyvä, välillä se saattaa rakoilla, mutta ihan hyvällä mallilla kuitenkin. Perusasennosta seuraamaan lähteminen onnistuu jo ainakin 98% varmuudella (tää on ollu ongelmana jo jonkin aikaa). Eli tiivistettynä: edistystä on tapahtnut. Myös asennonvaihtoja maasta seisomaan ja maasta istumaan on namin perässä muutamia kertoja otettu. Istumaan Hilla menee nyt tosi sähäkästi. Vielä ei käskyllä toimi, mutta kaikki ajallaan. Ei nyt tommosta suoritusta mun kannata pilata heti kertaheitolla :D

Nyt  iski taas joku temppuvillitys Loren päähän. Mun oli ihan pakko eilen illálla kokeilla opettaa Hillaa painamaan tassullaan sitä "noppasysteemiä, joka on esim. kimblessä, mutta meillä irrallisena versiona". No okei, ensin mulla oli kriteerinä se, että Hilla painaisi kuonollaan sitä, mutta kun se sitten yhtäkkiä tarjosi tassuaan, niin pakkohan siitä oli naksuttaa, kun Hilla on ollu "tassuvammainen" -ei osaa käyttää tassujaan mihinkään hyödylliseen. Nyt Hilla painaa "nippasysteemiä" tassullaan jo aika lujaa ja vielä sitä oikeaa keskikohtaa. Tavoitteena olisi saada Hilla painamaan sitä niin kovaa, että noppa pöyrähtää "sen systeemin" sisällä. Katsotaan, minä päivänä tämä ensimmäisen kerran tapahtuu ;)

HYVÄÄ ITSENÄISYYSPÄIVÄÄ